Jak by měl vypadat stánek se zmrzlinu?

Vybudování stánku:
Vybudování zmrzlinového stánku se řídí především požadavky od místní hygieny a místního stavebního úřadu.
Základní požadavky
- teplá a studená pitná voda (ideální je napojení na vodovodní řád, v krajním případě je možná i balená pitná voda)
- přívod elektrické energie min. 220 V, popřípadě 380 V (dle typu přístroje)
- WC (lze zajistit i využíváním služebního WC v místě stánku)
- odpadová jímka (v krajním případě lze zajistit stočením do barelů)
- pracovní plocha
- omyvatelné prostory (PVC na podlahu, omyvatelná plocha za pracovní deskou)
- oddělené prostory pro šatnu (v krajním případě může stačit i krabice)
- půdorys stánku
- zpracovaný HACCP
- dokument ze stavebního úřadu o umístění stavby dočasné, stálé, atd. (záleží na povaze stánku)
- ze stavebního úradu vyplývající další individuálná požadavky (záleží na povaze stánku)